Om ervoor te zorgen dat de tuin aansluit bij uw woning of bedrijfspand en daarnaast een weerspiegeling is van uw stijl, werken wij volgens een vaste werkwijze.

 Onze werkwijze is als volgt:

  • Vrijblijvend gesprek
  • Offerte maken
  • Optioneel beplantingsplan
  • Optioneel verlichtingsplan
  • Optioneel diverse overige diensten

 

Vrijblijvend gesprek 

In een tuin moet alles kloppen. Het gevoel moet goed zijn. De belangrijkste leidraad daarbij zijn uw persoonlijke smaak en beleving. Daarom nemen wij uitgebreid de tijd om uw wensen en ideeën in kaart te brengen in een vrijblijvend gesprek. Wij komen graag naar u toe, want op deze manier ervaren wij de sfeer van de omgeving, een belangrijke factor die ook meespeelt in het uiteindelijke ontwerp van de tuin van uw dromen.

Wij hechten veel waarde aan de communicatie tussen opdrachtgever en ontwerper. We houden van duidelijkheid en vinden dat alles bespreekbaar moet zijn. Daar hoort ook het kostenplaatje voor het aanleggen van een mooie tuin bij. Bij ons is ieder budget bespreekbaar, of het voor een kleine tuin, een middelgrote tuin of een exclusieve tuin is. 

We zijn van mening dat het gebruik van mooie duurzame materialen een goede investering is en zullen dan ook proberen om die voor u te realiseren. Uiteindelijk bepalen het huis, de omgeving en u hoe de tuin eruit gaat zien.

Daarnaast kunnen we nog een plan maken voor de beplanting en de verlichting.

 

Offerte

De offerte dekt alle kosten die gemaakt zullen worden bij het realiseren van de nieuwe tuin. Op deze manier komt u niet voor onaangename verrassingen te staan.

We hechten veel waarde aan een duidelijke communicatie en vinden dat alles bespreekbaar moet zijn, dus ook de offerte. Zo komen we tot een prijsopgave waarover beide partijen tevreden zijn.

Bent u geïnteresseerd en wilt u een afspraak maken voor een vrijblijvend gesprek? Neem dan contact met ons op via het contactformulier.