Tuinhuis plaatsen

tuinhuis plaatsen 448x336Is uw tuin groot genoeg en zou u deze willen voorzien van een tuinhuis? Een tuinhuisje maakt uw tuin af en heeft ook nog eens een positieve invloed op het aangezicht van de tuin.               

Wat is voor u de reden voor het plaatsen van een tuinhuisje?
  • Opruimen van tuinmeubilair
  • Opruimen van fiets
  • Ontspanningsplek
  • Uitvoeren van een hobby
Een tuinhuis plaatsen doe je niet zomaar. Zo dient er eerst gezorgd te worden voor een goede basis. Wat voor soort tuinhuis wilt u? Wilt u een klein formaat of wilt u juist een wat grotere ?
Wanneer u een wat groter tuinhuis wenst, zullen er ook palen in de grond geheid moeten worden , maar in de meeste gevallen voldoet het aantrillen en vlakken van de bodem. Naast een goede basis waarop het tuinhuisje geplaatst moet worden, en de keuze van een geschikt tuinhuis, moet er ook goed worden nagedacht over elektra en eventueel riolering/afvoer.  Meestal zal vanaf een ander elektra punt een elektra punt voor uw huisje worden aangelegd. De elektra zal dan door de grond, onder het straatwerk te worden aangebracht. 
 

Wij kunnen u adviseren bij het maken van een keuze en vervolgens uw tuinhuis plaatsen 

Bel ons

Hans van Egmond    06-51356246
Henny van Egmond    06-51150956
Roy van Egmond    06-18847070
     

Bel me terug

 van Egmond logo

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.