Tuinonderhoud

Iedere tuin vergt regelmatig onderhoud.

 tuin-onderhoud448x336.jpg
U kunt uw tuin het beste laten onderhouden door een vakkundige en betrokken specialist.
Uw tuin is onze zorg. U geniet en wij zorgen voor de rest.
We plannen de onderhoudsbeurten in en zorgen dat uw tuin in optimale conditie blijft.
Bij ons kunt terecht voor alle onderhoudswerkzaamheden, in en rondom uw tuin.

 

Regulier onderhoud

U kunt hierbij denken aan het vrijhouden van onkruid. Snoeien van bloemen en planten, het knippen van uw heg, onderhoud aan vijver en tuinhuis, het maaien van gazon, het bemesten van de gehele tuin. 

Achterstallig onderhoud

Wanneer er een langere periode minder of geen aandacht geweest voor de tuin en is het onderhouden van uw tuin voor u niet meer te overzien. Dan kunnen wij een oplossing op maat voor bieden. Wij geven uw tuin een volledige onderhoudsbeurt zodat u weer van uw tuin kunt genieten en alles weer valt te overzien. Wij geven uw tuin weer opnieuw leven.  

Voor en najaarsonderhoud

Bij het voor- en najaars onderhoud wordt de tuin klaargemaakt voor het voorjaar of winter. Naar uw wensen verrichten wij de benodigde onderhoudswerkzaamheden. Er word bijvoorbeeld blad geruimd, gesnoeid, vijver schoongemaakt, gazonkanten worden gesneden, onkruid verwijderd en de tuin/gazon kan worden bemest. Tijdens deze onderhoudsbeurten wordt eigenlijk de gehele tuin nagelopen. Speciale wensen (bijvoorbeeld het aanvullen van grond, bloembollen poten of perkgoed planten) kunt u uiteraard ook door ons laten verzorgen. 
 

logo bladSnoeien van uw heg

Twee maal per seizoen moet eigenlijk uw heg gesnoeid moeten worden om deze goed in model, en ook mooi dicht te houden. Alleen dan blijft de heg het hele jaar mooi en netjes.

 

Wij helpen u graag om uw tuin te onderhouden.

Ook voor uw tuinonderhoud zijn wij de aangewezen hovenier. 

Bel ons

Hans van Egmond    06-51356246
Henny van Egmond    06-51150956
Roy van Egmond    06-18847070
     

Bel me terug

 van Egmond logo

Sorry, this website uses features that your browser doesn’t support. Upgrade to a newer version of Firefox, Chrome, Safari, or Edge and you’ll be all set.